20 mei Workshop Korte Mala

Een klassieke mala heeft 108 kralen. Het is van origine een Hindoeïstische en Boeddhistische gebedsketting. En wordt gedragen en gebruikt tijdens gebed en meditatie om mantra’s te tellen. De mala is een symbool van mededogen en wordt steeds vaker door mensen gedragen, omdat ze de mala mooi vinden of om aan een bepaalde intentie herinnerd te worden en deze extra kracht bij te zetten.

Om gedurende de hectiek van de dag mijn focus te behouden en mijn resultaten te behalen, heb ik een eigen variant bedacht op de klassieke mala, de Korte Mala. Deze Korte Mala bestaat uit 9 kralen met 3 tussenkralen en gebruik je met korte affirmaties. Deze affirmaties zijn geformuleerd alsof jouw wensen, dromen, plannen en acties al zijn gerealiseerd. In de tegenwoordige tijd, kort en krachtig en in grote lijnen. Hierdoor krijg je de juiste mindset om jouw doelen om te zetten in resultaten. Wanneer je hiermee je dag start, start je met de juiste focus. Om de juiste mindset en focus te behouden, kan je na de lunch en aan het begin van de avond de Korte Mala gebruiken.

Het is een krachtige tool en een handig krachtvoorwerp. Het effect is hetzelfde als wanneer je de klassieke mala gebruikt, alleen tijdens werkdagen in onze Westerse maatschappij een stuk praktischer.

Dat wil ik ook!


Mijn twee Korte Mala’s, de bovenste van een fantasiekraal en 
de onderste weer van schelpkralen en houten kralen

Waarom deze workshop?

Aan het einde van de Winter en aan het begin van de Lente staan we allemaal te springen om onze doelen om te gaan zetten in plannen en daden. Maar het gebeurt vaak dat de hectiek van de dag of allerlei externe factoren ervoor zorgen dat je focus en mindset een hele andere kant op worden getrokken. Om dan toch de juiste focus en mindset te krijgen en te behouden, kan de Korte Mala jou heel goed assisteren. Wanneer je de dag start, halverwege de dag herhaalt en aan het einde van de dag afsluit met jouw affirmaties met behulp van de Korte Mala, blijf je gefocust op jouw gewenste resultaten. Daarnaast is het gewoon heel leuk om te maken en te hebben.

Tijdens de workshop ga je zelf een Korte Mala maken van edelstenen. Terwijl jij jouw eigen Korte Mala maakt, leg ik je alles uit over de werking van de Korte en de klassieke Mala.

Wat neem je aan het einde van de avond mee naar huis?

  • Je eigen gemaakte Korte Mala in een mooi bewaarzakje
  • Een werkboekje waarin alles wat ik je die avond heb geleerd staat, zodat je thuis meteen aan de slag kunt met jouw eigen Korte Mala

Ik zie uit naar je komst!

Datum: 20 mei 2019
Locatie: Audrey Hepburnstraat 21 te Almere
Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Einde: 22.00 uur
Deelname: € 20.- (inclusief materialen, koffie/thee en versnaperingen)

Ja ik doe mee!


Mijn zelf gemaakte klassieke mala van jeneverbes, parel en schelpkralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *