Wanneer een Vleermuis je leven in fladdert

Ze zijn zo leuk!

En net als bijen zo belangrijk voor ons bestaan♥

Wanneer een vleermuis je leven in fladdert, dan wil ze je het volgende zeggen:

“Groei en word je eigen toekomst. Focus op vooruitgaan en blijf in evenwicht in het heden. Doe dit door op zoek te gaan naar de minder voor de hand liggende weg, jouw weg. Doorbreek bestaande patronen, zodat je tot nieuwe inzichten komt. En vind je dat moeilijk, dan sla ik mijn vleugels om je heen en help je bij de confrontatie met het onbekende. Ik begeleid je bij nog niet ontdekte mogelijkheden, talenten en schatten in jezelf.” ~ Vleermuis.

Zie voor een schattig filmpje:
https://www.facebook.com/Naturee.jellysmack/videos/2807879179252151/

De Vleermuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *