Mijn eigen Reis van Maan in Els en Vos

Afgelopen Maanperiode was een intense en diepgaande reis onder de Elzenboom, mijn geboorteboom, samen met de Vos, mijn Totemdier. Maar wat ben ik intens dankbaar dat ik die reis heb mogen maken. Het begon allemaal met…

De Rite van de Baarmoeder

Rite van de Baarmoeder

Het begon tijdens de Volle Maan op 21 maart. Ik heb toen de Rite van de Baarmoeder mogen ontvangen via Ursula Aerts van Definest. Nadat ik 3 keer deze Rite op mijn pad vond, wist ik dat ik er iets mee moest gaan doen. En dat heb ik geweten. Al langer loop ik rond met ik moet karma oplossen, maar hoe dan! Soms heb je onopgeloste zaken uit je Vrouwenlijn of Vaderlijn of vorige levens of dit leven dat je belemmert om verder te komen. Of dat je tegenhoudt om volledig jezelf te kunnen zijn. Ik had dat ook en de Rite was voor mij een mooi ritueel om onopgeloste zaken vanuit mijn Vrouwenlijn en mijzelf los te kunnen laten. Wat een prachtige avond met prachtige vrouwen. Dank voor het delen waardoor wij weer konden helen. En dank Ursula voor je liefdevolle begeleiding. Na deze avond ben ik bevrijd, bevrijd van datgene wat aan mij kleefde en wat mij tegenhield. Heerlijk! Na de zomer, met ingang van september, kan je van onder De Elzenboom deze prachtige bevrijdende rite zelf ontvangen.

Ben je benieuwd naar wat een Rite van de Baarmoeder is of voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op en ik vertel je er graag alles over.

Wil of kan je niet zolang wachten, kijk dan bij Ursula voor de Rite van de Baarmoeder.

Spring Forest Qigong Healing

Op 26 maart kwam Sylvia bij mij in de workshop een Smudge-stok maken. Daarna trakteerde ze mij op een Qi Gong Healing. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt en ik was dan ook heel benieuwd. Ik mocht midden in mijn woonkamer gaan zitten, zodat Sylvia goed om mij heen kon lopen. Met gesloten ogen heb ik mij over gegeven aan de energetische healing van Spring Forest Qigong door Sylvia. En wat is dat een krachtige vorm! Ik kon precies voelen waar wat werd gedaan en waar blokkades werden weggehaald. Wat een bijzonder en prachtig gevoel. Mocht je energetische blokkades voelen en willen wegwerken dan kan ik je deze vorm van healen echt aanraden. Wil je er meer over weten, neem dan vooral contact op met Sylvia.

Trance Reis met de Leela Kaarten

Hierna was mijn reis nog niet klaar. De Rite heeft me dan een zalig bevrijd gevoel gegeven, maar ik was er nog niet. Er knaagde nog iets en deep down wist ik wel wat dat was. Ik moest een keuze maken. De keuze om te zijn wie ik ben. Dat zorgde voor angst, twijfen en niet doen. Ik was daar zo klaar mee, dat ik die angst ben gaan opzoeken. Met dank aan de Tarot van Wild Wood en Shadowscapes lagen de inzichten en antwoorden helder op tafel. Maar, waar de bron zat van die angst, geen idee! Tijdens een netwerkavond zocht een vriendin testers voor een bepaald soort inzichtkaarten. Ik vind dat heel leuk om te zijn en te doen, dus zo gezegd zo gedaan. Geen idee wat me stond te wachten. Wel aangegeven waar ik mee worstelde. Ze gaf me aan dat de trance reis die ik met de kaarten zou maken wel eens uitkomst kon bieden.

Nou dat heb ik geweten! Wat een intense ervaring heeft me dat gegeven! En Natasia weet van doorpakken. Zij is ook hypnotherapeut en had vooraf gevraagd of ze mocht doorpakken als het naar haar gevoel niet diep genoeg ging. En het ging niet diep genoeg. De trancereis met de Leela kaarten ging over in een hypnotherpaie sessie en ik werd nog verder terug geslingerd in tijd. En daar vond ik de bron van mijn angst om mezelf te mogen en kunnen zijn. De rest van de dag was ik goed onder de indruk en blij en dankbaar dat ik de bron had gevonden en had opgelost. Diezelfde avond vierde ik mijn verjaardag met vriendinnen en het voelde echt als tijdperk Elke is begonnen, vrij van ballast šŸ˜€

Wil je meer informatie over de Leela Kaarten of hypnotherapie, neem dan contact op met Natasia van Kailos Inzichten. Zij kan je er alles over vertellen.

Bardendag op een sprookjesachtig eiland

Op zaterdag 6 april heb ik mijn verjaardag op een wel heel bijzondere manier gevierd, met de nieuwe Barden van OBOD de Lage Landen. Hiertoe waren we uitgenodigd door 2 DruĆÆden en ja, daar ging ik graag op in. Wat hebben we genoten! De locatie was prachtig. Een eiland omringd met water en bomen. we werden opgehaald met een bootje en ja, dat maakte het Avalongevoel wel compleet. Rond het vuur hebben we elkaar leren kennen en onze verhalen met elkaar gedeeld. Bijzonder dat al onze verhalen van kindsafaan tot en met de kennismaking met de Orde van Barden, Ovaten en DruĆÆden zo overeen kwamen. We hebben genoten van een magische dag vol herkenning en zalig eten.

Versteend Hout vanuit een magische plek

Versteend Hout uit Glastonbury

Hier werd ik helemaal stil van. Deze prachtige steen uit Glastonbury kreeg ik cadeau, omdat het mijn verjaardag was. Zo mooi, zo symbolisch en zo passend bij mijn eigen reis deze maand! Want versteend hout verbindt je met je Hogere Zelf en helpt je te zien zoals je bent. Daarnaast helpt het je met jezelf te verbinden aan vorige levens, deze te begrijpen en de lessen of ervaringen te herinneren en deze een plek te geven of op te lossen in dit leven. Deze prachtige steen ondersteunt ook om de boodschappen vanuit de Natuur te begrijpen. Dit alles helpt je te helen, je te verbinden met Moeder Aarde, je zelfvertrouwen te herstellen en je weer energiek te voelen. En dan is deze schat ook nog in de vorm van een hartā™„ Een prachtig cadeau waar ik heel dankbaar voor ben.

Ram en Leeuw geven me een empowerend en liefdevol zetje in de rug

Tijdens deze dag trokken we ook Tarot Kaarten. De eerste kaart beantwoordde de vraag ‘Wat heb ik nu nodig’ en de tweede kaart vertelt hoe ik daarvoor kan zorgen. Hoe mooi dat je op je verjaardag de kaart met Start krijgt inclusief een Ram die de kaart uitkomt! Ik wil en mag een nieuwe stap gaan maken. En de gevolgen van die nieuwe stap maken me duidelijk dat ik oude opvattingen over mezelf en het leven achter me moet laten om verder te komen. Heerlijk! Dat is ook precies wat ik wil en waar mijn reis met Els en Vos helemaal over gaat.

De tweede kaart brengt me de boodschap dat die nieuwe stap kan worden gezet wanneer ik mijzelf volledig aanvaard en vol zelfvertrouwen in het leven ga staan. Beheerst en toch volledig uiting geven aan alles wat er in mij aanwezig is. En op die manier de directheid van de MagiĆ«r en de subtiliteit van de Priesteres tot een hoog niveau in balans te houden. Wow! Een van mijn mede Barden zei het heel mooi. het Universum draagt je en geeft je alle hulp. En ja, zo voelt het ookā™„

Nieuw jaar, nieuwe stap

Wat een prachtige, intense en oh zo dankbare reis heb ik mogen afleggen in deze Maan Periode van Els en Vos. Ik kan het iedereen aanraden om jezelf eens zo te verbinden met de Ogham en het Krachtdier van de Maan Periode van je geboorteboom.

Dankjewel Els en Vos, dankjewel lieve vriendinnen en dierbaren dat ik deze reis zo met jullie heb mogen makenā™„

Met zelfvertrouwen en aanvaarding heb ik mijn nieuwe stap gezet. Het voelt onwennig, het voelt spannend, maar wat voelt het goed!

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen of zou je zelf ook op deze manier de verbinding aan willen gaan? Stel ze me gerust, ik help je graag verder.

Met liefde en hā™„rtelijke groet,

Elke )O( De Elzenboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *