Kaart van de Week 14 – 2019

Page van Kelken

De Page van Kelken is sentimenteel. Ze is een echte romanticus in hart en nieren, en in een wereld die gevuld is met zoveel lawaai en de drukte, verlangt ze naar tijd en ruimte om gewoon te ademen en om de overvloedige geneugten ten volle te kunnen ervaren. Ze luistert naar de zachte stem van diep vanbinnen, die spreekt met begrip en intuïtie en ze verlangt ernaar om te geloven in het onmogelijke.

De Shadowscapes Page van Kelken heeft tijd alleen nodig om tot rust te komen en haar fantasie de vrije loop te laten. Vaak nemen we in de drukte van alle dag niet de tijd om te mediteren en om te voelen wat we werkelijk verlangen. We zijn gehaast en druk en nemen snel beslissingen, zonder eerst echt te voelen wat we willen, wensen en eigenlijk nodig hebben.

Een mooie kaart van de week tijdens de Afnemende Maan deze week.

De Maan trekt zich terug en adviseert jou om hetzelfde te doen. Wat ging er goed afgelopen maand? Wat ging minder goed? Wat laat je los en wat neem je mee de nieuwe maand in? Waar wil je naar toe en klopt dat met waar jouw focus ligt? Allemaal vragen waar je deze week van afnemende Maan eens bij stil kan staan.

Wil je jezelf daar diepgaander mee bezig houden? Dan kan een consult jou wellicht helpen. Aan de hand van jouw vraag, situatie of kwestie gaan we daar dieper op in met een kaartlegging. Heb je daar vragen over, stel ze me gerust, ik help je graag verder.

Inzichtvolle week toegewenst!

H♥rtelijke groet,

Elke )O( De Elzenboom

Page van Kelken

Deze keer komt de Kaart van de Week uit het prachtige Shadowscapes Tarot deck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *